Muurverf spuiten

Van Kasteren Schilderwerken is een bedrijf gespecialiseerd in het latex/muurverfspuiten van plafonds en wanden. Doordat wij meer dan 25 jaar ervaring hebben en de nieuwste technieken gebruiken, zijn we niet lang bezig per opdracht. En dát scheelt in uw portemonnee! En weet u wat het mooiste is? De snelheid komt de uiteindelijke kwaliteit alleen maar ten goede. Wij spuiten of verven de muur snel, goedkoop en leveren standaard hoogstaande kwaliteit. Daar kunt u van op aan!

Het spuiten kan in elke gewenste kleur. Met ruim 30 jaar aan schilderservaring bent u dus zeker van een gegarandeerde kwaliteit!

Afspraak is Afspraak

‘Muurverfspuiter.nl’ onderscheidt zich door vakkennis, eerlijkheid, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Fouten maken is menselijk, maar als dat gebeurt dan moeten ze direct worden opgelost. Voor ons vanzelfsprekend, voor u wellicht een extra.

Geen woorden maar daden

Laat ons in de praktijk bewijzen dat het ook anders kan. U begrijpt natuurlijk wel dat we alleen een goed resultaat kunnen behalen als we op een eerlijke manier samenwerken. 100% goede vaklieden bestaan immers niet. Wij willen van u een juiste en duidelijke omschrijving krijgen van de gewenste resultaten. Daarom komen we graag bij u langs.